Home  Activiteiten  Links  Offerte/info


 

Crazy 88

 

 

\

\

 

 

 

Crazy 88 is een uitdagend spel waarbij u de stad op een iets andere manier leert kennen dan normaal. U ontdekt de leukste plekken en voert tegelijkertijd leuke, uitdagende en vooral erg grappige opdrachten uit. Fulltime Adventure organiseert deze activiteit in zowel het dorpsachtige Lochem als in het Pitoreske stadje Zutphen. Gewapend met een camera en daarbij een hoop lef en creativiteit probeert u zoveel mogelijk Crazy opdrachten uit te voeren in de stad. De vraag hierbij is natuurlijk; wie is het meest creatief en krijgt de meeste opdrachten voor elkaar?

Bereid u maar vast goed voor, want gelachen wordt er zeker. Is het niet door u, dan wel door een van de andere groepen of toeschouwers in de stad. We zetten de stad op stelten!

Dit spel is op elke dag en elk tijdsstip mogelijk waarbij de keuze voor de stad door ons zal worden toegelicht. De tijdsduur bedraagt ongeveer 3 uur. U verzamelt in het centrum van de desbetreffende stad waar u een korte uitleg krijgt en opgedeeld wordt in groepen van ongeveer 5 personen. Per groep krijg je een tas mee met daarin een camera, een plattegrond van de stad, een map met de opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg. Vind je het leuker om als 1 groep op pad te gaan? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

Tijdens het spel wordt door de leider de filmpjes van de opdrachten ontvangen en deze worden vast in een leuke show gezet. Na afloop van het spel verzamelt u in een gezellig kroegje waar we onder het genot van een drankje de meest hilarische filmpjes nog eens terug gaan kijken!

 

 

 

 

In het kort:

Wat: Crazy 88!
Waar: Lochem of Zutphen
Duur: circa 3 uur
Inclusief: camera, kaart, opdrachten, versnapering en een drankje achteraf!
Kosten: 19,50 p.p.

 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

Fulltime Adventure - Nieuwstad 3a Lochem - info@fulltimeadventure.nl - 0573-280042 / 0624562522