Home  Activiteiten  Links  Offerte/info

 

De activiteiten die wij bij Fulltime Adventure aanbieden kunnen plaats vinden waar u dat wilt. Dus zit u bijvoorbeeld in een groepsaccomodatie waar u een leuke activiteit wilt doen? Dan komen wij naar u toe! Ook de duur bepaalt u zelf. Daarnaast zijn alle onderstaande activiteiten te combineren tot volledige arrangementen waarbij ook voor een lunch/diner en drinken gezorgd kan worden.

 

Overzicht activiteiten

Crazy 88    -    GPS-tocht    -    Kaart en kompas-tocht    -    Kanovaren    -    Kinderverjaardag    -    Klootschieten    -   

Mountainbiken    -    Smokkeltocht    -    Spooktocht    -    Steppen    -    Vlot bouwen

 

  Crazy88

Crazy 88 is een uitdagend, spannend en vooral grappig spel wat met zowel grote als kleine groepen gespeeld kan worden. Het doel? Aan de hand van verschillende grappig opdrachten een stad op zijn kop zetten!

 

Meer info

 
       
  GPS

GPS staat voor Global Positioning System, wat een hightech naviagiesysteem is. Doordat een GPS signalen van satellieten ontvangt kan je overal je positie bepalen met een nauwkeurigheid van ongeveer 10 meter.


GPS-tocht          Geocache          GPS nachttocht

 
   
  Kaart en kompas tocht

Een kompas is een navigatie-instrument waarmee de richting ten opzichte van het noorden wordt bepaald. Samen met een kaart legt u met dit instrument een bepaalde route af.


Meer info

 
   
  Kanovaren

Door de achterhoek stroomt de rivier de Berkel die vanuit Duitsland ons land binnen slingert. Dit is een prachtige rivier om een kanotocht op te maken. U legt deze tocht af in 2- of 3-persoons kano's.

Meer info

 
   
  Kinderverjaardag

Ook voor kinderen kunnen wij uitdagende tochten uitzetten. Mogelijk uitbreiding met een ijsje en patat.
 

Meer info

 
   
  Klootschieten 

Deze van oorsprong Achterhoekse sport is een leuke recreatieve activiteit voor jong en oud. Hierbij legt u met z'n allen een leuke route door de achterhoek af.

Meer info

 
   
  Mountainbiken

Een route dwars door het bos, paden die makkelijk begaanbaar lijken, maar door weer en wind veranderd zijn in uitdagingen. Alles aanwenden om in balans te blijven terwijl u uw achterwiel langzaam voelt glijden over de grond.
 

Meer info

 
   
  Smokkeltocht

Aan de hand van een oude kaart en een kompas volgt u een populaire smokkelroute uit de vorige eeuw. Onderweg is het de bedoeling om zo veel mogelijk smokkelwaar bij elkaar te verdienen met opdrachten die je moet uitvoeren of op moet lossen.
 

Meer info

 
   
  Spooktocht

Met kaart, kompas en een olielamp in kleine groepjes een route afleggen door het bos. Al snel merkt u dat u niet de enige in het donkere bos bent…
 

Meer info

 
   
 

Steppen

Een activiteit die kinderlijk eenvoudig lijkt, maar beduidend lastiger wordt wanneer u slechts een kaart of kompas ter beschikking hebt om de route te volgen. Een route die voert langs de vele mooie plekken die de achterhoek nog kent.
 

Meer info

 
   
 

Vlot bouwen en varen

Een stapel losse materialen liggen voor u op de grond. Dit zijn de materialen die u nodig hebt om droog de overkant van de rivier te bereiken. Om u niet volledig in het diepe te gooien is er een bouwtekening die als leidraad kan dienen.

Meer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulltime Adventure - Nieuwstad 3a Lochem - info@fulltimeadventure.nl - 0573-280042 / 0624562522

© Karien Meuleman Web Design. Wilt u ook een eigen website? Neem dan contact op: 0620950116 / karienmeuleman@hotmail.com