Home  Activiteiten  Links  Offerte/info

 

 

  Hockey-clinics  

Maak kennis met de hockeysport tijdens een clinic van ongeveer 1,5 uur. Leer de basisvaardigheden en ervaar hoe het voelt om een bal goed te raken! Clinics kunnen worden gegeven op verschillende niveaus. Ook verenigingen en standaardteams kunnen Fulltime Adventure inhuren voor gasttrainingen. Materiaal is eventueel aanwezig. ( max. 16 personen ) 

     
     
     
     
  Mountainbine-clinics  

Onder begeleiding van een semi-professionele mountainbiker vertrekt u voor een tocht van ongeveer twee uur. Onderweg leert u hoe u moet schakelen, klimmen en af moet dalen. Ook besteden we aandacht aan het onderhoud van de fiets en vertellen we verschillende dingen over sport en voeding. Natuurlijk is er de mogelijkheid om uw fiets af te spuiten en gebruik te maken van douches.  Deze clinic organiseren we in de omgeving van Lochem maar heeft u een andere locatie op het oog dan is dat voor ons ook geen probleem.

     
     
     
     
  Skate/skeeler-clinics  

In ongeveer anderhalf uur leert u hoe u moet vallen, opstaan, remmen en skaten! Op heerlijke gladde asfaltwegen kunt u er achter komen of deze populaire sport wat voor u is. Tussendoor is er natuurlijk tijd om even wat te drinken en om even op adem te komen. We eindigen met een mooie tocht door de omgeving. (max. 12 personen)

     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulltime Adventure - Nieuwstad 3a Lochem - info@fulltimeadventure.nl - 0573-280042 / 0624562522